14 Nisan, 2005

herşeyin bir ilki vardır...

İşte bu ilklerden biri.. ilk kez bir blog kuruyorum. Heves işte. Çok hoşlandım bazı bloglardan ve çok boş vakti olan biri için güzel bi uğraş dedim kendi kendime...blogun bile ne olduğunu, nasıl kurulduğunu anlamadan sürekli takılığım fiyonk.blogspot.com adresinden yola çıkarak, blogger.com a ulaştım. Odane ingilizce! e tabiki öyle olacaktı. ama sorun değil. sözlüğüm sayesinde bişeyler saçmaladım. ama anlamadığım noktalar çoktu tabi. onada turkce.blogspot.com ( kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum ) adresine atmış olduğum ve karşılığında almış olduğum mailin cevabında bulunan destek.blogspot.com adresi sayesinde başardım.
ve en önemlisi beni bu işe heveslendiren ve bıkmadan tüm sorularımı cevapladıran fiyonk'un yapıcısı saadet hanıma şükranlarımı birborç bilirim, yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim. umarım başarılı bir site olur.

1 yorum:

Serra dedi ki...

Koly gelsin diyelim. Ben de Saadet'ten heveslenip gecen hafta actim blogumu, http://dantelceyiz.blogspot.com/. Kendi sitenize ekleyebilir misin? Ben de sizinkine link verdim. Inanin o kadar memnun oluyorum ki elisi sitelerini gorunce. 3 sene once internette arattigimda bir tane bile sey cikmazdi. Yeni orneklerinizi de bekliyorum.Sevgiler