27 Nisan, 2005

Kayrola Takımı

 

Dün akşam annemlere gittim. Halam ( annemlerle beraber kalıyor) yeni bir takıma başlamış. Geçen hafta yalovadaydı onun için görüşememiştik. Yeni gelmiş, "hala yokmu bişeyler" dedim. "olmazmı" dedi. Ve bu kayrola takımını gösterdi. Dayanamadım "izin verirsen yayınlıyacağım" dedim (tabi nezaket icabı izin istedim, biliyo zaten neden sorduğumu. hemen bi fon hazırladım ve çekkip sizlerin beğenisine sundum.Yukarıdaki resim kayrola eteği ve yorganın ağız kısmına uygulanıyor. Aşağıdaki ise yastık içinmiş. Örneğe yakından bakmak isterseniz tıklayın.
 

Yastığa üstteki model dışında 1. resimde uydulanabilinir. Teşekkürler Nadire Sultan ( halam, ben ona böyle seslenirimde )...

5 yorum:

Serra dedi ki...

Cok guzel Nazli. Halanin eline saglik. Emegine deger insallah, kullanacak kimse, kokloya koklaya kullansin. Ya insan kiyamaz ki kullanmaya da. Ben kendi takimlarimi bir donem kullandim, o da kayinvaldemler buraya geldiginde. :))

Anonymous dedi ki...

ya süper görünüyorlar.nasıl kıyılıp kullanılır bunlar böyle...ellerinize,gözlerinize sağlık..nsevil

Anonymous dedi ki...

Çok güzeller, çok beğendim. kullanacaklara iyi günlerde kullanması dileğiyle..şimdi geleilim asıl meseleye çok beğendim kız kardeşime örmek istiyorum tabii izin verirseniz :)
birde orta kısmının daha yakından çekilmiş fotorafını koyabilirseniz çok memnun olacağım....
böyle hoş bir site hazırladığınız için elinize sağlık, nur

Nazlı dedi ki...

nur senin için orta kısmını çekeceğim fakat bunun için anneme gitmem gerek. bu akşam gidebilirsem çekerim.siteyi beğenmene sevindim teşekkürler..

Nazlı dedi ki...

bu arada tabiki alabilirsin örneğini.