14 Nisan, 2005

yeni bir başlangıç


Bu ilk örneğim. Bana şans getirir umarım. Sitemde sadece el işleri değil, her daldan bişeyler bulacaksınız. ilk olarak bir örnekle baslayalım. sonrası gelir elbet.... 



daha yakından bakalım... 

4 yorum:

nalan dedi ki...

bu iğne oyası işini çok beğendim nazlı ,harika olmuş ellerine sağlık

Nazlı dedi ki...

Teşekkür ediyorum. Ama ben değil Halam yapıyor iğne oyasını. Bir görseniz neler var neler. ben haftada bir görüşüyorum halamla. ve elinde yaptığı farklı örnek olunca aktarmaya çalışıyorum siteye. bende biraz biliyorum ama yaptılarım pek muntazam olmuyo. çok alıştırma yapmam lazım. bakalım bu hafta halamda ne gibi değişik örnekler var.

Anonymous dedi ki...

Merhaba. El işlerin bir harika. Ben de çok severim böyle şeyleri. Yeni siten de hayırlı olsun. Ben ve eşim bulunduğumuz yerin tanıtımıyla ilgili bir blog site yapmaya çalışıyoruz. Ama yönlendirmeler ingilizce olduğu için baya zorlandık. Türkçesi yok mu bu işin? :)

Nazlı dedi ki...

sitemize hoş geldiniz. beğenmenize sevindim. Bende çok acemiyim bu konuda.sizin gibi hep türkçenin peşine koştum. turklog.com diye bi adrse girdim. sizde bi bakının isterseniz. Fazla inceleyemedim çünkü bloggerden adres almıştım zaten. size yardımcı olmak isterim. Bildiğim konularda tabi. bana da çok yardım eden arkadaşlarım oldu. Sağolsunlar, bu blog onların sayesinde bişeye benzedi. çok bilmediklerim var tabi. hepsi zamanla oluyor. ben çok aceleci biriyim hemen hepsi olsun istiyorum. birde www.turkce.blogspot.com adresini bi inceleyin. Yapmak istediklerinizi açıkça söyleyin eğer biliyorsam yardım ederim.